Κριτικές


Μπέρτολτ Μπρεχτ

ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΡΑΡ

μια τραγωδία για τη στράτευση


Περιμένουμε την κριτική σας, τα σχόλιά σας, τις εντυπώσεις σας...

 

 Μπράβο σε όλη την ομάδα, πολυ καλή δουλεια κ ερμηνείες εξαίρετες!! Μια παράσταση με πολιτικά μηνύματα πιο επίκαιρα απο ποτε , βάζοντας τους θεατές να σκεφτούν κ να προβληματιστουν για τη στάση τους στα προβλήματα τη σημερινής κοινωνίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!

 

Ημερομηνία ανάρτησης: 24/11/2015
Αναρτήθηκε από: ΚωνσταντίναΚαλησπέρα σας. Ήταν μια πραγματικά υπέροχη παράσταση, με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο, όπως άλλωστε και το συζητήσαμε αργότερα, που αφήνει όμως ανοικτό και το πεδίο του προβληματισμού στην προοπτική της καταλυτικής παρέμβασης. Σ’ έμενα προσωπικά τόσο κατά την περίοδο της παράστασης, όσο και κατόπιν στην συζήτηση, μου ήρθαν στην επιφάνεια, παρά πολλές (κυριολεξία), έντονα συναισθηματικά φορτισμένες εικόνες, από τα τελευταία 4 χρόνια της ζωής μου. Ναι, θεωρώ ότι πέτυχε τον σκοπό του, στην ανοικειότητα του εσωτερικά οικείου συναισθηματικού μου περιβάλλοντος, κυρίως κατά την κουβέντα που διεξήχθη μετά και ύστερα όταν, όντως μονάχος μου, σκεπτόμουν τα διάφορα στιγματισμένα μέρη της παράστασης.

Σας ευχαριστώ για την ψυχική ευεξία που μου προσφέρατε τόσο εσείς, όσο και οι διαφορετικές προσεγγίσεις, στα δρώμενα της παράστασης, που ακολούθησαν μετά το τέλος αυτής.


Ημερομηνία ανάρτησης: 23/11/2015
Αναρτήθηκε από: Τσάφος Γιώργος